Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Животни»Какво предвещават животните

Какво предвещават животните

Нина НордНина Норд
Джедай
760495
Пеперуда

Ако пеперуда влезе в дома ви, скоро очаквайте гости, твърди древно славянско поверие. Ако тя е светла на цвят, скоро ще получите радостна вест, касаеща личния ви живот.

Но ако перерудата е обагрена в тъмни цветове, новината най-вероятно ще е лоша. Никога не убивайте пърхаща из къщата ви пеперуда и не я гонете, а просто оставете прозореца отворен. Убиете ли я, това ще ви донесе нещастие.

Ако около къщата ви се появят котки, това е знак за бъдещи неуспехи, особено ако котките са черни. Това обаче е отживял остатък от времената, в които котките са се асоциирали с вещици.

Рижавите котки носят късмет, който идва след поредица от неблагополучия, а белите са предвестници на добри новини. Ако намерите конска подкова, запазете я, защото тя е заредена с положителна енергия.

Закопайте я близо до дома си, като преди това я сложите в желязна кутия. Това ще ви донесе страхотен късмет. Срещата с крава е един от най-добрите знаци, които съдбата ви изпраща.

Кравата е символ на процъфтяване и благополучие. Ако срещнете рогатата красавица, можете само да се радвате, защото това ще ви донесе късмет в най-скоро време.

Ако кученце се опитва да влезе в дома ви, не го гонете. Куче, което иска да живее у вас, е наистина добър знак. Това предвещава запознанство с хора, които ще станат ваши истински приятели.

Черното куче ще ви донесе благосъстояние и защита, рижавото – процъфтяване и щастие, а бялото – любов и предстоящи романтични отношения.

Калинки

Скакалците, които попаднат в дома ви или около него, предвещават появата на умни и способни хора близо до вас. Те са и предвестници на предстоящата ви слава.

Калинките в дома ви предвещават, че скоро ще ви дойдат на гости приятели, които отдавна не сте виждали. Ако жабче скача в дома ви или близо около него, това ще ви донесе страшно големи пари.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest